2022-01-05 08:04:34• hírek • közlemény

A Szatmárnémeti VSK az aradiak elleni meccs favoritja

A Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabdacsapata egy igazi rangadóval kezdi az évet az aradi FCC UAV ellen. A Román Kupa negyeddöntőjében játszott mérkőzést szerdán 18 órától játsszák az Ady Endre utcai Both Katalin Sportteremben.

A találkozó győzelmi esélyese a házigazda együttes, az előző mérkőzést 71-64-re nyerték idegenben. „Nehéz meccs vár ránk, a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Annak ellenére, hogy megnyertük az első találkozót, nem hiszem, hogy az aradiak leteszik a fegyvert. Sőt, úgy gondolom, hogy mindent megtesznek majd a győzelemért. Az elsőtől az utolsó pillanatig fegyelmezetten és teljes koncentrációval kell játszanunk, hogy megnyíljon az út a Final Four felé” – mondja Miguel Lopez edző.


Az első találkozón a szatmáriak közül Fodor Márta villogott, a 22 dobott ponttal egyéni rekordot döntött a kupában játszott meccsek tekintetében. Katarina Vuckovic is szépen teljesített: 10 pontod dobott és 12 lepattanót szerzett. A másik oldalon Andreona Keys remekelt, 29 pontot dobott.


Az idei szezonban a két csapat eddig kétszer találkozott, a mérleg eddig döntetlen, egy-egy győzelem. Továbbjutás esetén a csapatunk zsinórban második éve játszhat majd a Román Kupa Final Four-jában, míg az aradiak zsinórban második éve búcsúzhatnak a sorozat negyeddöntőjében.


Mindkét csapat esetében a győzelem azt jelentené, hogy a tavalyi évhez hasonlóan újra a legjobb négy között játszanak. 


A találkozó játékvezetői Mate Stretea, Bukaresti Lóránd és Alina Drăgoi lesznek.  


A mérkőzésen a szurkolók a sportterem ülőhelyeinek felét foglalhatják el, a zöld igazolvány bemutatását követően. A találkozó a Román Kosárlabda Szövetség YouTube-csatornáján élőben lesz látható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: